11. kolo: Loša partija: Borussia Dortmund – Bayern Munchen 0-0

Borussia Dortmund:   Weidenfeller – Degen, Brzenska, Kovac, Dede – Blaszczykowski (Klimowicz 83), Kringe, Tinga, Buckley – Valdez (Federico 79), Petric
 
Bayern Munchen:   Rensing – Lell, Lucio, Demichelis, Jansen – Sosa (Altintop 66), Van Bommel (Ottl 88), Zé Roberto, Schweinsteiger – Klose, Toni (Podolski 70)
 
Na klupi ostali:   Dreher, Lahm, Schlaudraff, Kroos
 
Sudija:   Dr. Merk (Otterbach)
 
Gledalaca:   80,708
 
Žuti kartoni:   Tinga, Valdez /

Pa dobro možda je bilo i vrijeme da Bayern po prvi put u jednoj utakmici ove sezone ne postigne gol. Sva sreća e u tome što ga nismo i primili. Borussia je po meni bila ravnopravan protivnik, čak u nekim situacijama i bolji. Ni Hitzfeld me nije baš inpresionirao sa izmjenama, jer vaditi Tonija i uvoditi Podolskog u ovako teškoj utakmici i nije baš logičan potez. Dobro možda je to i zbog Tonijevog umora, jer je bio prehlađen. Sada se pokazalo i koliko ekipi nedostaje Ribery.

Ipak, Bayern je mogao i do pobjede jer je dvaput pogodio prečku, ali je i ovim remijem produžio niz bez poraza na 21 utakmicu.

Bayern je bio bez već spomenutog Francka Riberya i Olivera Kahna, a u prvih pola sata nijedna ekipa nije uspjela stvoriti priliku za gol, pokušavalo je tek udarcima iz daljine.

Gosti su zamalo poveli u 37. minuti, ali ih je u dva navrata zaustavila vratnica. Najprije je Martin Demchelis optimistično pucao sa 30 metara i pogodio prečku od koje je lopta došla do Miroslava Klosea, ali i  njegov udarac pogađa okvir gola.

Poslije tri minute igre u nastavku domaći vratar Roman Weidenfeller lijevom nogom je zaustavio udarac Klosea, a u 56. minuti je skinuo i udarac Luce Tonija.

Hrvatski napadač Mladen Petrić je minutu kasnije pogodio vanjski dio mreže sa 10 metara, dok je kasnije Jakub Blaszczykowski bio neprecizan sa pet metara.

Stativa je spriječila i Borussiju da dođe do pobjede poslije udarca Delrona Buckleya u 64. minuti, dok je Nelson Valdez morao bolje reagirati kada je 20 minuta prije kraja prebacio gol Michaela Rensinga.

fuel
Za sve detaljnije informacije javite se na moj msn dinoherceg@hotmail.com

Komentariši